A honlap üzemeltetője, fenntartója
Cégnév: Mercanta Hungária Kereskedelmi Kft
Székhely: 9071 Gönyű, Dózsa György u. 6.
Cégjegyzék szám: 08-09-002104
Adószám: 10596168-2-08
Közösségi adószám: HU 10596168
Elérhetőség:
Postacím: 9071 Gönyű, Dózsa György u. 6.
E-mail: info/mercanta.hu
Telefon: +36 96 318 582
Telefax: +36 96 544 036
Felhasználási jogok és feltételek

A www.mercanta.hu portál tartalmának szerzői joga a Mercanta Hungária Kft tulajdona, kivéve azok a tartalmak ahol ezt külön jelezzük.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat a Mercanta Hungária Kft (továbbiakban: Mercanta) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, a www.mercanta.hu weboldal böngészése, annak bármely oldalára történő belépéssel a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált látogatója, vásárlója a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, videó stb.) előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A Mercanta előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen módszerrel, technikával másolni, további felhasználásra, terjesztésre, adatbázis-szerű feldolgozása, adatbázisban történő tárolásra hozzáférhetővé, letölthetővé tenni vagy kereskedelmi forgalomba hozni.

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A weboldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - mentheti vagy kinyomtathatja.

Jogi következményeket vonhat maga után a jogosulatlan felhasználás, illetve az a regisztráló, aki megtévesztő módon regisztrál és ily módon alaptalanul jut bármely információs vagy árelőny birtokába. A Mercanta ez esetben kérheti a jogsértő állapot befejezését és a felmerülő vagyoni és nem vagyoni kárának megtérítését.

Felelősség

A Mercanta mindent megtesz azért, hogy a honlapon közölt információk pontosak, naprakészek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Amennyiben tartalmi hibát talál, kérjük segítse munkánkat és jelezze nekünk!

A regisztráció és a vásárlás feltételezi a vásárló, partner részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A Mercanta semmilyen módon nem vállal felelősséget az esetlegesen felmerülő hibák miatt keletkező károkért, elmaradt árubeszerzésekért vagy információs, kommunikációs hiányosságokért, például:

  • működési hiba az internetes hálózatban,
  • meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalon,
  • interneten küldött/fogadott levél vagy adat elvesztése,
  • szoftver nem megfelelő működése, programhiba,
  • véletlenül vagy szándékosan téves, nem létező adatok megadása a látogató-megrendelő részéről,
  • áramszünet, rendkívüli esemény vagy az üzemeltető által el nem hárítható egyéb ok.

A honlapra vagy annak egyes elemére mutató linkek elhelyezését engedélyezzük. Kérjük, ilyen esetben értesítsenek minket. A Mercanta fenntartja magának a jogot, hogy az elhelyezett link ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését külön indoklás nélkül kérje.

Copyright © 2019 Mercanta Hungária Kft - Minden jog fenntartva.