Termékkategóriák

Rexnord THOMAS kuplungKenésmentes, kopóalkatrészek nélküli kuplungok, általában 2 agyból, középső egységből és 2 lemezkötegből állnak.
Egy általános célú nagysebességű nagy nyomatékú tárcsás tengelykapcsoló, mely karbantartást nem igényel, széles körben alkalmazható, minimális helyigénnyel könnyen és gyorsan telepíthető.
Rotációs merevség, rugalmas tengelykötés kompenzálására axiális, szögletes és sugárirányú elmozdulás esetén a tengelyvégek között, radiális terheléssel.
A rugalmas lemezkötegek szolgálnak a nyomaték átvitelére és helytelen tengelybeállítások esetén is alkalmazhatóvá teszik ezt a típust.
Minden alkatrész kiváló minőségű anyagból készült, gyakorlatilag korlátlan élettartamú, ha megfelelően használják, kopás-és karbantartás-mentes, magas hő tolerancia, kis átmérőjű, így alacsony tehetetlenségi nyomaték, magas forgatónyomaték és nagy sebesség esetén is biztonsággal használható. Rozsdamentes acél.
Univerzális alkalmazás:
Készülék és berendezésgyártás, például a szerszámgépek, vizsgálati berendezések, robotika, a papír és a nyomdaipari gépek, mindenféle hajtásnál, nagy nyomású szivattyúk, kompresszorok, ventilátorok, fúvók, extrúderek, szállítószalagok, aprítók, turbinák.


Pénznem

Termékajánló