Termékkategóriák

Bondioli Axiál dugattyús szivattyúk és motorok


A Bondioli axiáldugattyús szivattyúit különböző alkalmazásokban lehet megtalálni. Különösen figyelemre méltó a nagy termékválaszték. Az A1, A4, A6 sorozat tagjait nyitott rendszerekhez tervezték, méghozzá úgy, hogy egy sor nyomás- és terhelésérzékelő szabályozó lehetővé teszi,hogy a szivattyú igazodjon a különböző követelményekhez., de a többi típus esetén is rendkívül sokrétű a szabályozó és szelepfunkció. Az axiáldugattyús motorok nyitott és zárt rendszerbe is működtethetők. A motorok kompletten kiegészítőkkel együtt is szállíthatók.

Bondioli Fogaskerék szivattyúk és motorok, G és L sorozat


A G sorozat tagjai öntvény házzal rendelkeznek. Az öntvényszivattyúkat nehéz alkalmazásokhoz, nagy igénybevétel esetén alkalmazzák leggyakrabban. Ezeket szintén kombinálni lehet és így egy többsoros szivattyú alakítható ki.
A HPL sorozatú szivattyúk alumínium házzal rendelkeznek, nagy körben alkalmazhatók, mert a gép funkcióit hozzá lehet igazítani. Ezeknél a szivattyúknál is kombinálható több szivattyú egymással. Akár áramlásmegosztó is felszerelhető, ahol az alumínium ház többféle kivitelben készülhet.

Bondioli Alumínium hőcserélők, Hidraulikus hajtásokBondioli & Pavesi cégcsoporthoz tartozik a hőcserélők ágazata is. Nagy hatásfokú berendezések, akár nagy méretben különböző alkalmazásokhoz, mint építőipar, mezőgazdaság, útépítés, kompresszorok, szerszámgépek, ipari berendezések.
Hőcserélőket egyedi, vevői igény szerint is gyártanak.


Pénznem

Termékajánló