Termékkategóriák

Láncok és tartozékok


Görgősláncok és tartozékok:


Gönyűi székhelyünkön a Rexnord minőségi láncainak szinte teljes körű választéka megtalálható.
A Rexnord 1892 óta számtalan kivitelben gyárt láncot. A több évtizedes tapasztalat és a következetes fejlesztés biztosítja a Rexnord termékek kiváló konstrukcióját és megbízható minőségét. Mindenütt ahol extrém minőség alkalmazása válik szükségessé, a Rexnord termékei jelen vannak.
Mint a hajtás és szállítórendszerek terén az egyik legkiterjedtebb programmal rendelkező láncgyártó, a Rexnord vezető vállalatok fő beszállítója. Több mint 8000 fajta lánctípus tanúsítja az alkalmazható megoldások nagy számát és a magas fokú rugalmasságot.

A Rexnord minőségi láncgyártó második márkája a Link-Belt, rendkívül kedvező áron kapható, a Rexnord láncoktól mintegy 20%-kal marad el, ami a teljesítményt illeti, így ahol nem a legmagasabb minőség az elvárás, kiválóan használhatók.Szemesláncok és tartozékok:


A német Kettenfabrik Unna láncgyár termékeit kínáljuk, mely világszerte szállít láncokat és tartozékokat különböző kivitelben. Szemes és csuklós láncok széles választéka! 8-as, 10-es áruosztályú láncok és tartozékok, akár rozsdamentes kivitelben, KU-láncsorozatok, szegmentált kivitelű lánckerekek, forgatókemence láncok!
Keressen minket ajánlatkérésével: info@mercanta.hu!

Fogaskerekek, lánckerekek és lánckerék szeletek


Standard és egyedi kivitelű lánckerekek, lánckerékszeletek 1-2-3 soros kivitelben
Lánckerék 3/8"osztástól 6/4"osztásig simplex, duplex és triplex kivitelben, 8-40 fogig. A lánckerekek előfúrt központosító furattal, aggyal ellátva, hőkezelés nélkül és hőkezelt fogakkal kaphatóak, C45 anyagminőségben.
Egyedi kivitelekkel is állunk Ügyfeleink rendelkezésére: edzett fogak, egyedi fokszám, szorítóhüvelyes lánckerekek (Taper-Lock®), öntvény lánckerék, rozsdamentes acél kivitelek, stb.


Zsanérláncok és tartozékok


Az élelmiszeriparban palettázást, mosást, címkézést, töltést, pasztörizálást, emelést, stb. ellátó berendezéseket különféle szállítóláncokkal szerelik fel, melyek modulárisan szerelhetők, variálhatóak.
Összefoglaló táblázat:

Speciális láncok

Rédler, vonó-és kaparó láncok, akár egyedi igények szerint

Szállítóláncok speciális fajtája: ipari és mezőgazdasági ömlesztett áru szállítására alkalmasak.

Ezen láncok alap méretezése megfelel a DIN 8165 és DIN 8167 szabványoknak. A további méretek pedig vevői ajánlatkérés függvényében módosíthatók (pl. a fenti rajzon a B méret, stb. vevőigény szerint!)
Érdeklődhet a 96/318-582 központi telefonszámunkon, webshop@mercanta.hu vagy info@mercanta.hu e-mail címeinken!


Pénznem

Termékajánló