Termékkategóriák

Rexnord


A Rexnord minőségi láncai a világ minden részén megtalálhatóak

A Rexnord vezető német minőségi láncgyártó cég hivatalos magyarországi képviselőjeként gönyűi székhelyünkön a Rexnord minőségi láncainak szinte teljes körű választéka megtalálható.
A komplett termékválasztékról érdeklődhet elérhetőségeinken vagy a www.rexnord.eu internetes oldalon. Standard görgősláncaink katalógusa letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Rexnord 1892 óta számtalan kivitelben gyárt láncot. A több évtizedes tapasztalat és a következetes fejlesztés biztosítja a Rexnord termékek kiváló konstrukcióját és megbízható minőségét. A gyártás 3 kontinensen, 3 különböző helyszínen folyik. A sok bejelentett szabadalom tanúsítja azt a rendkívüli innovatív szellemet, ami ennek a vállalatnak a jellemzője. Mindenütt ahol extrém minőség alkalmazása válik szükségessé, a Rexnord termékei jelen vannak.

Sebesség
A sebesség, amivel világunk változik, lélegzetelállító.
Rexnord megfelel ezeknek a kihívásoknak.
A Rexnord vevőivel közösen a termékek használata során műszakilag vezető helyet foglal el és egyúttal minőségi- és forgalomnövekedést ér el.


Hozzáértés
Mint a hajtás és szállítórendszerek terén az egyik legkiterjedtebb programmal rendelkező láncgyártó, a Rexnord vezető vállalatok fő beszállítója. Több mint 8000 fajta lánctípus tanúsítja az alkalmazható megoldások nagy számát és a magas fokú rugalmasságot.


Partnerség
Ha a vevő elégedett, a Rexnord is elégedett
A magas szintű tanácsadás, a partneri együttműködés és az értékesítésben dolgozó saját munkatársak tapasztalata a legjobb feltételeket biztosítják. Győződjön meg Ön is teljesítőképességünkről! Minden bizonnyal nagyon elégedett lesz!


Kiemelkedő minőségű, európai és amerikai szabvány szerinti görgősláncok raktárról
Görgősláncok széles választéka raktárunkról,
akár 1 napos szállítási határidővel!
  • európai szabvány szerint DIN 8187 / ISO 606
  • amerikai szabvány szerint, DIN 8188 / ANSI / ISO 606
  • amerikai szabvány szerint „H”- és „HE” kivitelben
  • ipari szabvány szerint
  • nyújtott tagú görgősláncok DIN 8181 / ISO 1275
  • mezőgazdasági görgősláncok DIN 8189 / ISO 487
  • emelőláncok DIN 8152, amerikai szabvány szerinti „Heavy” sorozat

Rexnord termékbemutató:Pénznem

Termékajánló