Termékkategóriák

Mercanta

A Mercanta GmbH egy közepes nagyságú családi vállalkozás, amely az 1985-ös alapítása óta olyan vállalkozássá fejlődött, ami Európa-szerte elismerést tudott szerezni.
Termékeit Európa vezető gép- és autógyártói részére első beépítésű alkatrészként, valamint egyéb nagykereskedők részére pótalkatrészként nagyvolumenben, felhasználói teljes megelégedésére hosszú ideje szállít. Az intenzív üzleti kapcsolatoknak, a bel és külföldi raktáraknak köszönhetően üzleti partnereit a legmagasabb igényeknek megfelelő termékekkel tudja kiszolgálni.
Termékeink megfelelnek a DIN EN ISO 9001: 2008 minőségirányítási rendszernek, amit a VQZ Bonn igazol. A minőségirányítási rendszer alkalmazását rendszeresen felülvizsgálják és tanúsítvánnyal igazolják.

A Mercanta központi székhelye Európa szívében, közvetlen autópálya-hálózat összeköttetéssel kedvező feltételeket nyújt vevőink gyors és megbízható áruellátáshoz.
Nemcsak a gyors és megbízható szállítási lehetőségeink, hanem termékeink magas minősége és árpolitikánk is előnyünkre szolgál.
A kifogástalan szolgáltatás és minőség nyújtásának nem kell drágának lennie: Mi egy kimondottan jó ár-teljesítmény arányt biztosítunk, amely az Ön részére egy tartósan minden szempontból kedvező beszerzési lehetőséget jelent.


Több mint 25 éve szállítjuk a magyar piacra kiváló minőségű termékeinket. 2006 elejétől már leányvállalatunkon, a Mercanta Hungária Kft-n keresztül közvetlenül is jelen vagyunk Magyarországon. Gönyűi telephelyünkön a leggyakrabban előforduló méretű, típusú tételekből raktárat üzemeltetünk.
A Mercanta Hungária Kft a németországi anyavállalat rögzítőelemein kívül a Rexnord vezető német minőségi láncgyártó cég hivatalos kizárólagos képviselője, illetve az olasz Bondioli cégcsoport hivatalos magyarországi viszonteladója is.

Vállalkozásunk filozófiája így szól: Cégünk alkalmazottai felelősnek érzik magukat minden egyes vásárlóért. Minden vásárlónak elégedettnek kell lennie és élvezni a Mercanta céggel való együttműködést.
A Mercantánál elsősorban a termékminőséget, megfelelő ár-teljesítmény arányt, megbízhatóságot, szervizt, szállítási pontosságot és a vásárlók elégedettségét tartjuk szem előtt. Vállalkozásunk azt a célt tűzte ki, hogy termékeket szállítson, szolgáltatásokat nyújtson és a piac követelményeinek minden pontban megfeleljen. Egy magas rendelkezésre állással, megbízhatósággal és tanácsadással nagyon jó hírnevet értünk el.


Termékkínálatunkból, beleértve számos különleges kivitelt és méretet is, szinte minden igény kielégíthető. Ennek biztosítéka folyamatosan gyarapodó raktárkészletünk.
Ha hozzáértő segítségre, tanácsra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére!

Pénznem

Termékajánló